Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram

Szemes kávé

A KávéVerzumnál mi abban hiszünk, hogy a kávé több, mint egy reggeli ébresztő. A kávét aromája, változatos ízvilága miatt is szeretjük. Elkészítése egy szertartás, de persze akadnak olyan napok, amikor csak egy gyors kávé fér bele. Kínálatunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy olyan minőségi szemes kávé kínálatot állítsunk össze, ahol vásárlóink biztosak lehetnek abban, ha nálunk vásárolnak akkor nem silány minőségű kávét kapnak. A Klasszikus úgymond tömegtermelt kávék mellett hangsúly fektetünk a kisebb pörkölőkből származó, összehasonlíthatatlan minőséget képviselő kávékra.

Miért a szemes kávé?

A frissen őrölt kávébabból készített ital sokkal aromásabb és testesebb, mint az őrölt kávé. A kávébab leőrlése után az aromák 60-70%-a pár órán belül eltávozik. Biztosan tapasztalták már páran, hogy az őrölt kávéból felbontás után pár héttel készített ital üres, gyenge és kevésbé aromás. 

Másik fontos szempont, hogy az adott kávékészítési eljáráshoz az őrlőt pontosan be tudjuk állítani, hogy a kávébabból a legjobbat hozzuk ki, legyen szó eszpresszó, kotyogós vagy filterkávékról, amelyekhez durvább őrleményméret szükséges.