Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

DeLonghi

Ebben a kategóriában Delonghi automat kávéfőző kínálatunkat találod. Az automata kávéfőzőket azoknak ajánljuk akik a kényelmet részesítik előnyben és egy gombnyomásra szeretnének frissen őrölt kávébabból italt készíteni legyen szó eszpresszóról vagy egy cappuccino vagy latte macchiatóról szó. A delonghi automata kávégép kínálatunkban mindenki talál az igényeinek megfelelő funckionalitással rendelkező gépet: az eszpresszótól a mobil applikáción keresztül történő vezérlésig.


6termék 16

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A Delonghi piacvezető az automata kávéfőzők innovációja terén. Múltja hosszó évekre tekint vissza. A kínálatunkban az egyszerűbb gépektől elkezdve, amelyekkel eszpresszót, hosszó kávét készíthető egészen a magas funckionatlitással rendelkező modellekig megtalálod a Delonghi legjelentősebb kínálatát. A továbbiakban ezeket a funkciókat, illetve az automata kávéfőzők általános működését mutatjuk be.

 

kavedaralo-allitas

Beépített kávédaráló

A kávéfőzőbe épített kávédaráló őrli megfelelő méretűre a kávészemeket. Az őrlőt állító gomb a kávébab tartályon belül található. Ezt elforgatva tudjuk a kávészemeket finomabb vagy durvább szemcséjűre állítani, ami végső soron a kávénk ízére lesz hatással. 

Fontos szabály: az őrlőt csak őrlés közben szabad állítani, vagy ha üres a kávébab tartály, különben károsodhat vagy sérülhet a mechanika.

Milyenre állítsuk az Őrlőt?

Erről könyvet lehetne írni, de általánosságban vévem ha általában rövid italokat készíünk akkor finomabb, még a hosszabb italok esetén pedig a durvább őrlemény javasolt. Amit fontos megjegyezni, hogy őrlés következtében a kávébab kisebb méretűre őröljük, melnyek eredményeképpen a víz nagyobb felületen találkozik a kávészemcsékkel, amiből a vízben található száraz anyagok (magnézium, kálcium) kivonják az ízeket, aromákat. 

Ha híg, ízetlen a kávénk, akkor érdemes finomabbra állítani, míg ha égett, keserű, akkor pedig durvábbra. Fontos megjegyezni, hogy ha kávét cserélünk akkor körülbelül 3-4 főzet kell, hogy az új kávé ízei kiteljesedjenek.

 

Állítható aroma funkció

A Delonghi kávéfőzők esetében lehetőségünk van a leőrölt kávé mennyiségét szabályozni. A menüben egy gomb segítségével állítható (általában 7-11 gramm között). Az őrlemény mennyiségének állításával erősebb, intenzívebb kávét kapunk.

 

Latte Crema rendszer

A szabadalmaztatott Latte Crema rendszer segítségével egy gombnyomással készítheted el a habot, a hab sűrűségét pedig a beépített tekerőgomb segítségével szabályozhatod. A kávéfőzőhöz egy dupla falú thermo tejkancsó is jár, amely a tejet hosszú időn át optimális hőmérsékleten tartja.

A kancsó a benne lévő tejjel hűtőszekrényben tárolható. Tejalapú italok lefőzése után figyelmeztető jelzés a tejrendszer tisztítására. Egyszerűen fordítsuk a tekerőgombot a Clean felirat felé.

Coffee Link alkalmazás


A Coffee Link mobilalkalmazás segítségével új italokat állíthatsz össze, a meglévőket kedved szerint alakíthatod, és kedvenc profilokat állíthatsz be családtagjaid és barátaid számára. Az alkalmazás valós időben kommunikál, folyamatosan javaslatokat tesz a kávéfőző karbantartására. A kávéfőző Bluetooth kapcsolat segítségével kommunikál a mobiltelefonoddal vagy tableteddel.

 

Öntisztító rendszer
A kávéfőzőből a tej forró gőzzel és vízzel könnyen tisztítható. A megmaradt tejet nem kell leengedned, elég, ha a tartályt berakod a hűtőbe, mert másnap újra felhasználhatod. A készülék be- és kikapcsolás alkalmával automatikusan átöblíti magát. A levehető rozsdamentes acél csepptálca mosogatógépben mosható.

Bean adapt technológia

Ez a tökéletes De'Longhi innováció, amikor a kávékészítés mesterfogásairól van szó. A Bean Adapt technológia a kiválasztott kávébabhoz igazítja a gép beállításait. Kiegyensúlyozza az őrlési finomságot, a kávéadagolást és a lefőzés hőmérsékletét, így tökéletes kávékivonatot biztosít, miközben megőrzi és kiemeli az adott kávéfajta aromáit.

Karbantartás

A kávéfőző élettartamának megóvása és a lefőzött kávé minsőgének alapfeltétele a megfelelően karbantartott kávéfőző.

  • A kivehető főzőegység tisztítását legalább heti rendszerességgel végezzük el.
  • A vízszűrő cseréjét pedig hét havonta javasolt kicserélni
  • A kávéfőző vízkőtelenítését pedig, ha a gép erre utasítást ad.

Delonghi kávéfőzőkhöz karbantartó csomagjainkat és karbantartó anyagainkat ide kattintva tudod megvásárolni.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 000 Ft - 429 990 Ft
Garancia
Szín
Tejrendszer
Kezelőszervek
Gyártó