Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Saeco

A Saeco automata kávéfőzők otthoni, irodai vagy kisebb vendéglátóipai használatra. Professzionális gépek, nagy teljesítménnyel.

Az automata kávéfőzők a felhasználók kényelmét szolgálják. Frissen őrölt kávéból Ön egy gombnyomásra élvezheti a különböző italokat, legyen az egy eszpresszó vagy éppen egy cappuccino.

Kínálatunkat úgy alakította ki, hogy minden vásárlónknak segítséget nyújtsunk az igényeihez legjobban illő automata kávéfőzőgépet kiválasztásában. Otthoni használatra a Delonghi és Gaggia automata kávéfőzőket ajánlunk, míg irodai, kisebb vendéglátóipari egységekbe, illetve magasabb otthoni igénybevételre pedig Saeco professional automata gépeket ajánlunk.


3termék 13

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

Az automata kávéfőzők előnyei és használatuk

Az automata kávéfőzők legnagyobb előnye, hogy egyszerű kezelhetősége mellett frissen őrölt kávéból készíthet eszpresszó és tejalapú italokat. A technológiának köszönhetően a kávéfőzési folyamat teljesen automatizált, így Önnek nem kell aggódnia, hogy elrontja a receptet. Megfelelő beállítások mellett mindig a legjobb végeredményt élvezheti otthonában, amit megoszthat barátaival és ismerőseivel.

Felszereltségtől függően választhat hagyományos gőzölős tejhabosítóval felszerelt modellt, mellyel manuálisan készíthet tejalapú italokat. Tejtartályos modellek esetében viszont a tökéletes cappuccino és latte macchiato is automatikusan elkészíthető.

A gépek beállításait Ön teljes mértékben személyre szabhatja. Állítható beépített őrlő segítségével az őrlés finomságát tudja pontosan beállítani, így garantálva a kávébabból elkészíthető legjobb italt.

Az aromafunkcióval pedig a ledarált kávé mennyiségét tudja szabályozni, általában automata gépek esetében 6-12 gramm között állítható ez a tartomány. Mind az őrlési finomság, mind pedig az őrölt kávémennyiség hozzájárul a végeredményhez: aromákat, erősséget, ízeket tudja így megfelelően beállítani.

 

Saeco kávéfőzők jellemzői

A Saeco 2020-ban egy igen innovatív új dizájn-al újította meg kínálatát. A Professzionális és nagy teljesítményű kávégépek Olaszországban készülnek.

A Saeco Royal termékcsalád megfelelő választás otthoni, irodai, kisebb vendéglátóipari használatra. Innovatív dizánj, minden helyiséget feldob.

A Saeco Aulikát pedig kisebb-nagyobb vendéglátóipari helyiségekbe javasoljuk.

 

Automata kávéfőzők karbantartása és tisztítása

Tisztításuk roppantul egyszerű feladat. Minden nap érdemes a kávézacc tartály kiüríteni, és az eltávolíthat csepptálcát csap alatt elöblíteni.

Heti rendszerességgel ajánlott az eltávolítható központi főzőegységet a csap alatt, folyó vízzel átöblíteni.

Használattól függően, alkalomszerűen a gépet vízteleníteni szükséges. Ez is egyszerű automatizált folyamat. Önnek a gyártó által javasolt vízkőtelenítő folyadékot a víztartálya kell önteni, majd elindítani a programot, ami automatikusan lefut. Ezután a vízszűrő cseréjét kell megejteni.

 

A megfelelő víz fontossága

A víz több szempontból is fontos tényező. Egyrészt, mert a kávé 98% víz, így igenis a végeredmény szempontjából a megfelelő minőségű víz elengedhetetlen. Másrészt a gép élettartamát tudja befolyásolni, ha megfelelő minőségű vizet alkalmaz.

Mindenképp szűrt víz használatát javasoljuk. Megoldás lehet egy vízszűrő kancsó beszerzése, ha otthonában nem áll rendelkezésre telepített vízszűrő berendezés.

 

Saeco professional története 2017-től

2017-ben a Philips eladta a Saeco professional üzletágat, így ma a piacon kétféle Saeco kávéfőzővel találkozhatunk. (Philips-Saeco és Saeco Professional). A Saeco Professional az EVOCA vállalat csoport tagja lett, mely vezető szerepet tölt be az italautomaták piacán.

Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy a Saeco és a Gaggia márkákkal, a „Made in Italy” elismert technológiai, minőségi és stílusos ikonjaival előkelőbb helyre kerüljön a professzionális kávéfőzők világpiacán.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 000 Ft - 399 000 Ft
Gyártó