Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram

GAGGIA

A Gaggia kávéfőzők történelme mélyen a múltban gyökerezik. A maximális minőségről, a kifogástalan teljesítményről és az egyedi dizájnról elhíresült GAGGIA, a világ egyik legismertebb olasz kávéfőzőgép gyártója. Széles választékban kínál háztartási és professzionális használatra kávéfőzőgépeket a tökéletesség iránt elkötelezett fogyasztóknak. Az olasz cég töretlenül a leghatékonyabb és leginnovatívabb technológiákat alkalmazza. Neve egyet jelent a megbízhatósággal és tradícióval.

További információkat a terméklista alján vagy a termék leírásokban talál.


6termék 16

Az automata kávéfőzők előnyei és használatuk

Az automata kávéfőzők legnagyobb előnye, hogy egyszerű kezelhetősége mellett frissen őrölt kávéból készíthet eszpresszó és tejalapú italokat. A technológiának köszönhetően a kávéfőzési folyamat teljesen automatizált, így Önnek nem kell aggódnia, hogy elrontja a receptet. Megfelelő beállítások mellett mindig a legjobb végeredményt élvezheti otthonában, amit megoszthat barátaival és ismerőseivel.

Felszereltségtől függően választhat hagyományos gőzölős tejhabosítóval felszerelt modellt, mellyel manuálisan készíthet tejalapú italokat. Tejtartályos modellek esetében viszont a tökéletes cappuccino és latte macchiato is automatikusan elkészíthető.

A gépek beállításait Ön teljes mértékben személyre szabhatja. Állítható beépített őrlő segítségével az őrlés finomságát tudja pontosan beállítani, így garantálva a kávébabból elkészíthető legjobb italt.

Az aromafunkcióval pedig a ledarált kávé mennyiségét tudja szabályozni, általában automata gépek esetében 6-12 gramm között állítható ez a tartomány. Mind az őrlési finomság, mind pedig az őrölt kávémennyiség hozzájárul a végeredményhez: aromákat, erősséget, ízeket tudja így megfelelően beállítani.

 

Automata kávéfőzők karbantartása és tisztítása

Tisztításuk roppantul egyszerű feladat. Minden nap érdemes a kávézacc tartály kiüríteni, és az eltávolíthat csepptálcát csap alatt elöblíteni.

Heti rendszerességgel ajánlott az eltávolítható központi főzőegységet a csap alatt, folyó vízzel átöblíteni.

Használattól függően, alkalomszerűen a gépet vízteleníteni szükséges. Ez is egyszerű automatizált folyamat. Önnek a gyártó által javasolt vízkőtelenítő folyadékot a víztartálya kell önteni, majd elindítani a programot, ami automatikusan lefut. Ezután a vízszűrő cseréjét kell megejteni.

 

A megfelelő víz fontossága

A víz több szempontból is fontos tényező. Egyrészt, mert a kávé 98% víz, így igenis a végeredmény szempontjából a megfelelő minőségű víz elengedhetetlen. Másrészt a gép élettartamát tudja befolyásolni, ha megfelelő minőségű vizet alkalmaz.

Mindenképp szűrt víz használatát javasoljuk. Megoldás lehet egy vízszűrő kancsó beszerzése, ha otthonában nem áll rendelkezésre telepített vízszűrő berendezés.

 

A tökéletes kávé titka

Az alábbi néhány fontos pontot tartsa be, a tökéletes kávé elkészítéséhez. Hiszen a kiváló outputhoz, kiváló inputok szükségesek.

  • Az automata kávéfőző mindig legyen tiszta és megfelelően karbantartott. A használati utasításban foglaltakat minimum tartsa be.
  • Használjon szűrt vizet, mivel a kávé 98%-ban vizet tartalmaz, így ez az egyik legfontosabb alapanyag, hogy megfelelő ásványi anyagok legyenek benne. Ne használjon se csapvizet, se ásványvizet. A legjobb egy vízszűrő kancsó alkalmazása. Ha lehetőség van rá, olyan vízszűrőt alkalmazzon, amely magnéziumot ad a vízhez. Próbálja ki, meg fog lepődni az eredményen.
  • Megfelelő minőségű, lehetőség szerint 100% Arabica kávét használjon. Javasoljuk, hogy viszonylag friss pörkölésű kávét alkalmazzon.
  • A választott kávéhoz és elkészítendő recepthez kísérletezzen az őrlési finomság és az aroma beállításokkal.

 

A Gaggia automata kávéfőző tökéletes választás azok számára, akik a kifinomult design mellett magasabb minőségre vágynak. Tekintse meg kínálatunkat. Igyekeztünk minden fontos információt feltüntetni, hogy Ön a számára megfelelő automata kávéfőzőt választhassa.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
195 990 Ft - 628 990 Ft
Garancia
Szín
Tejrendszer
Kezelőszervek