Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram

DeLonghi

A Delonghi automata kávéfőzők méltán a legnépszerűbbek a fogyasztók körében. A kifinomult design és az innovatív technológiának köszönhetően sok háztartásban a konyha dísze. Egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a kávékészítés szinte csak egy gombnyomásra van tőlünk, legyen az egy tökéletes espresso, cappuccino vagy latte machhiato. Élvezze Ön is a kiváló ízeket és okozzon örömöt családjának és barátainak. A szabadalmazatatott LatteCrema rendszernek köszönhetően tökéletes tejhabot készíthetünk. A Coffe link alkalmazással pedig akár a kanapéban ülve is elkszíthetjük kedvenc italunkat.

További hasznos információt talál az oldal alján a terméklista alatt vagy a termékleírásokban.


13termék 113

Egy kis történelem

A minőségi háztartási eszközöket gyártó De' Longhi 1993-ban jelent meg a kávéfőzőgépek szektorában. 2003-ban került piacra az első Delonghi automata kávéfőző, a Magnifica, mely technológiai innovációja nagy érdeklődést váltott ki fogyasztókból. 2004-ban pedig történelmi megállapodást kötöttek a Nespressoval és megkezdődött a kapszulás kávéfőzők forgalmazása. A De' Longhi a kezdetektől fogva egyedülálló innovációt mutatott be a kávéfőzők terén. 2007-ben, mindössze négy évvel a Magnifica piacra kerülése után a De' Longhi piacvezetővé vált ebben a szegmensben és kínál folyamatosan megújuló, innovatív és minőségi termékeket a fogyasztók számára.

 

Miért pont automata kávéfőző?

Az automata kávéfőzők egyszerű kezelhetősége és könnyű karbantarthatósága miatt, kényelmet nyújt a felhasználóknak. Nem szükséges rendelkezni barista szintű tudással, hogy tökéleset kávét készítsünk otthonunkban. Lepje meg ön is családtagjait vagy barátait egy összejövetel alkalmával egy igazi kávéházi elménnyel.

 

Delonghi innovatív funkcionalitások

A Latte Crema rendszer

A technológia és precizítás közötti tökéletes összhang: A gőz, a levegő és a tej ideális arányban keveredik, így tökéletes habot képez, amely a tejtartályból közvetlenül a pohárba kerül.

A LatteCrema rendszer úgy tervezték, hogy mindenféle tejjel hibátlanul működjön a növényi alapú alternatívákig (szója, zab, mandula).

 

Coffee Link applikáció

A kávéfőző összekapcsolható az innovatív Coffee Link applikációval, melynek köszönhetően egy fotel kényelméből, Bluetoothon keresztül tudunk új italokat készíteni, valamint hozzáférni a különböző kávéfőzési tippekhez, tanácsokhoz, ezáltal lehetőségünk van teljes körűen személyre szabni a készüléket.

Forró csoki funkció


Egy speciálisan erre szánt kancsóval forró csokit is készíthetünk. Miután a kakaóport hozzáadtuk a tejhez, lehetőség van a kívánt sűrűség kiválasztására (vastag, közepes, könnyed)-

 

Mire ügyelj, hogy a kávé mindig tökéletes legyen?

Az alábbi néhány fontos pontot tartsa be, a tökéletes kávé elkészítéséhez. Hiszen a kiváló outputhoz, kiváló inputok szükségesek.

  • Az automata kávéfőző mindig legyen tiszta és megfelelően karbantartott. A használati utasításban foglaltakat minimum tartsa be.

 

  • Használjon szűrt vizet, mivel a kávé 98%-ban vizet tartalmaz, így ez az egyik legfontosabb alapanyag, hogy megfelelő ásványi anyagok legyenek benne. Ne használjon se csapvizet, se ásványvizet. A legjobb egy vízszűrő kancsó alkalmazása. Ha lehetőség van rá, olyan vízszűrőt alkalmazzon, amely magnéziumot ad a vízhez. Próbálja ki, meg fog lepődni az eredményen.

 

  • Megfelelő minőségű, lehetőség szerint 100% Arabica kávét használjon. Javasoljuk, hogy viszonylag friss pörkölésű kávét alkalmazzon.

 

  • A választott kávéhoz és elkészítendő recepthez kísérletezzen az őrlési finomság és az aroma beállításokkal.

 

A Delonghi automata kávéfőző kiváló választás lehet az Ön számára. Nézze meg modelljeinket. Igyekeztünk feltüntetni minden fontos információt, hogy Ön kiválaszthassa a megfelelő kávéfőzőt.

 

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
123 990 Ft - 599 990 Ft
Garancia
Szín
Tejrendszer
Kezelőszervek