Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Bolt

Egy színvonalas szaküzlet Budapesthez közel, mégis távol a zsúfolt belvárostól


Szaküzletünk címe: 2330 Dunaharaszti, Fő út 178.

Üzletünk előtt 12 férőhelyes parkoló várja kedves Vásárlóinkat. Egyszerű a megközelítés és kényelmes a parkolás.

 

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 09:00 - 12:00,  13:00 -18:00

Szombat 09:00 - 13:00 

 

 

Miért érdemes ellátogatni a KávéVerzumba?

Segítünk megtalálni az ízlésednek leginkább megfelelő tételt

Mind az olasz, mind pedig az újhullámos kávé kedvelői izgalmas tételeket fedezhetnek fel nálunk, legyen szó eszpresszóról, filter kávéról vagy mokkáról. 
Kiváló kézműves kávéink magyar pörkölő üzemekből érkeznek. Mi arra törekszünk, hogy a  polcainkon mindig friss kávét találj. 

 

Felfedezheted folyamatosan bővülő tea kínálatunkat

Prémium minőségű szálas és matcha teáink a legjobb kínai és japán termőterületekről érkeznek. Gyümölcs teáink és teakeverékeink pedig Németországból. Teaválaszékunk és  teás kiegészítőink köre is folyamatosan bővül.

Egyes szálas teáinkat meg is kóstolhatod mielőtt megvásárolnád.

 

Segítünk leendő kávégéped kiválasztásában

Gyere el hozzánk és segítünk megtalálni az igényeidnek a leginkább megfelelő kávégépet. Bemutatjuk a különböző kávégépek működését, beállítási lehetőségeit, funkcióit, illetve azt, hogy milyen lehetőségei és korlátai vannak bizonyos gépeknek. Így biztos lehetsz abban, hogy elegendő információd lesz ahhoz, hogy a megfelelő döntést meghozd.

 

Kávégép javítás / szervíz

Ha kávéfőződ garanciája lejárt és felújításra vagy szervízre szorul, akkor is a megfelelő helyen jársz. Vállaljuk kávégépek szerivezeltetését, teljeskörű karbantartását és felújítását garanciával.

(Részletek hamarosan)

 

Amit tőlünk kapsz:

Rugalmasság és figyelmesség. Ezt tartjuk legnagyobb értékünknek, hogy mi valóban segíteni szeretnénk. A legnagyobb örömöt számunka az elégedett, visszatérő vásárlók jelentik, akik örömmel mesélik sikereiket, hogy miben fejlődtek és milyen eredményeket értek el az otthoni kávékészítésben. 

Várunk szeretettel üzletünkben!