Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Tiszta víz

A jó minőségű víz elengedhetetlen az ízletes és aromás kávé- és teakészítéshez. A vízszűrés kiváló lehetőséget biztosít a kávé- és teafogyasztók számára, hogy tiszta és egészséges vizet használjanak az italaik elkészítéséhez.

A vízszűrő kancsók a legegyszerűbb módja annak, hogy eltávolítsák a vízben található szennyeződéseket és kemikáliákat. Az ilyen típusú kancsókban a vizet aktív szén, ioncserélő gyanta és egyéb szűrőanyagok segítségével tisztítják. Ezek a szűrőanyagok eltávolítják a klórt, az arzént, a higanyt, a rezet, a nitrátokat és más szennyező anyagokat a vízből, így biztosítva a tiszta, friss és egészséges ivóvíz minőségét.


10termék 110

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A tiszta víz nemcsak az egészségre, hanem a kávé- és teakészítésre is pozitív hatással van. A vízben lévő kemény anyagok és ásványi anyagok, mint például a kalcium és a magnézium, befolyásolják a víz pH-ját, és így befolyásolják a kávé- és teakészítés minőségét is. A túl sok kemény anyag a kávéból és a teából a keserű ízeket hozza elő és az italok általános ízét is rontja.

A vízszűrő kancsók használata tehát nemcsak a kávé- és teafogyasztók egészségét védi, hanem a kávé- és teaitalok ízének javításában is szerepet játszik. A kancsók ugyanakkor környezetbarát alternatívát is jelentenek a palackozott ásványvizekhez képest. Az ilyen típusú kancsók újra tölthetőek, és a szűrőanyagok cserélhetők, így hosszú távon pénzt takaríthatunk meg, és csökkenthetjük a műanyag palackok használatát is.

Összefoglalva, a vízszűrés fontos szerepet játszik a kávé- és teakészítés minőségében. A vízszűrő kancsók eltávolítják a szennyező anyagokat és a kemény anyagokat a vízből, ami biztosítja a tiszta és friss ivóvíz minőset.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 890 Ft - 15 990 Ft
Szín
Gyártó