Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

WAS 1603 Tejkiöntő kanna 500 ml
WAS 1603 Tejkiöntő kanna 500 ml
11 990 Ft

WAS 1603 Tejkiöntő kanna 500 ml

WAS 1603 Tejkiöntő kanna 500 ml
WAS 1603 Tejkiöntő kanna 500 ml
WAS 1603 Tejkiöntő kanna 500 ml
WAS 1603 Tejkiöntő kanna 500 ml
WAS 1603 Tejkiöntő kanna 500 ml

Ez a roszdamentes acélból készült tejkiöntő kanna kialakításának és emelt csőrének köszönhetően a profi baristák körében igazán kedvelt.

 

Különleges emelt és széles csőrének köszönhetően a legtöbb minta szépen kivitelezhető ezzel a kialakítással.

 

A kiöntők okos megválasztása azért fontos, hogy azok segíteni tudják a barista szakszerű munkavégzését. A megfelelő anyag könnyebb tisztántartást tesz lehetővé, a többféle űrtartalom csökkenti a pazarlást, a jó csőrkialakítás lehetővé teszi a latte art technikák alkalmazását.

Űrtartalma 500 ml.


husegpont

Szín
Inox
Várható szállítás (GLS)
2024.04.22
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 240 Ft
Részletek

Tippek krémes tejhab készítéséhez

 

1. töltsünk hideg tejet a tejhabosító kancsóba

 

2. A gőzkarból engedjük ki a vizet

 

3. Helyezzük a gőzkart a tejbe, merítsük 1,5-2 cm mélyre. A gőzkart támasszuk meg a kancsó csőrével, majd kancsó alját kissé a gőzkar felé döntsük. A tejbe mártott gőzkart a kancsó középpontjától kissé balrva vagy jobbra helyezkedjen el. Így tudunk örvényt kelteni és eldolgozni a buborékokat.

 

4. Kezdjük meg a gőzölést. Kezünkkel vagy termometer-el kontrolláljuk a tej hőmérsékletét és ügyeljünk rá, hogy a tej hőmérséklete 55-65 celsius fok között legyen. A tej ebben a tartományban lesz édes és megfelelő állagú.

 

5. Vegyük ki a gőzkart a tejből, majd körkörös fordulatokkal forgassuk át a tejhabunkat és kezdjük el az öntést.


Adatok
Gyártó
WAS
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!