Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

WAS 1604 Tejkiöntő kanna 350 ml tapadásmentes bevonattal, fekete
WAS 1604 Tejkiöntő kanna 350 ml tapadásmentes bevonattal, fekete
6 990 Ft

WAS 1604 Tejkiöntő kanna 350 ml tapadásmentes bevonattal, fekete

WAS 1604 Tejkiöntő kanna 350 ml tapadásmentes bevonattal, fekete
WAS 1604 Tejkiöntő kanna 350 ml tapadásmentes bevonattal, fekete
WAS 1604 Tejkiöntő kanna 350 ml tapadásmentes bevonattal, fekete
WAS 1604 Tejkiöntő kanna 350 ml tapadásmentes bevonattal, fekete
WAS 1604 Tejkiöntő kanna 350 ml tapadásmentes bevonattal, fekete

A tejhabosító kancsó fontos részét képzi a baristák eszköztárának. A cappuccino, latte és egyéb tejes italokhoz szükséges tejhab elkészítésében van segítségükre. Roszdamentes acélból készült, kívülről tapadásmentes fekete bevonattal.

Slkálázott, ami kívülről és belülről is jól látható így segítséget nyújt a tej pontos kimérésében.

 

Oldalának speciálisan kialakított dőlésszöge és csőre miatt latte arthoz kiváló kellék.

Könnyen tisztítható.

Űrtartalma: 350 ml.

Szín
Fekete
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft
Részletek

Tippek krémes tejhab készítéséhez

 

1. töltsünk hideg tejet a tejhabosító kancsóba

 

2. A gőzkarból engedjük ki a vizet

 

3. Helyezzük a gőzkart a tejbe, merítsük 1,5-2 cm mélyre. A gőzkart támasszuk meg a kancsó csőrével, majd kancsó alját kissé a gőzkar felé döntsük. A tejbe mártott gőzkart a kancsó középpontjától kissé balrva vagy jobbra helyezkedjen el. Így tudunk örvényt kelteni és eldolgozni a buborékokat.

 

4. Kezdjük meg a gőzölést. Kezünkkel vagy termometer-el kontrolláljuk a tej hőmérsékletét és ügyeljünk rá, hogy a tej hőmérséklete 55-65 celsius fok között legyen. A tej ebben a tartományban lesz édes és megfelelő állagú.

 

5. Vegyük ki a gőzkart a tejből, majd körkörös fordulatokkal forgassuk át a tejhabunkat és kezdjük el az öntést.

Adatok
Gyártó
WAS
Szállítási Idő
1-3 munkanap
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!