Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram

Tejkiöntő kanna 350 ml
Tejkiöntő kanna 350 ml
9 900 Ft
ÚJ

Tejkiöntő kanna 350 ml

Tejkiöntő kanna 350 ml
Tejkiöntő kanna 350 ml
Tejkiöntő kanna 350 ml
Tejkiöntő kanna 350 ml
Tejkiöntő kanna 350 ml

Ez a roszdamentes acélból készült tejkiöntő kanna kialakításának és emelt csőrének köszönhetően a profi baristák körében igazán kedvelt.

 

Különleges emelt és széles csőrének köszönhetően a legtöbb minta szépen kivitelezhető ezzel a kialakítással.

 

A kiöntők okos megválasztása azért fontos, hogy azok segíteni tudják a barista szakszerű munkavégzését. A megfelelő anyag könnyebb tisztántartást tesz lehetővé, a többféle űrtartalom csökkenti a pazarlást, a jó csőrkialakítás lehetővé teszi a latte art technikák alkalmazását.

Űrtartalma 350 ml.

Szín
Inox
9 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 190 Ft
Részletek

Tippek krémes tejhab készítéséhez

 

1. töltsünk hideg tejet a tejhabosító kancsóba

 

2. A gőzkarból engedjük ki a vizet

 

3. Helyezzük a gőzkart a tejbe, merítsük 1,5-2 cm mélyre. A gőzkart támasszuk meg a kancsó csőrével, majd kancsó alját kissé a gőzkar felé döntsük. A tejbe mártott gőzkart a kancsó középpontjától kissé balrva vagy jobbra helyezkedjen el. Így tudunk örvényt kelteni és eldolgozni a buborékokat.

 

4. Kezdjük meg a gőzölést. Kezünkkel vagy termometer-el kontrolláljuk a tej hőmérsékletét és ügyeljünk rá, hogy a tej hőmérséklete 55-65 celsius fok között legyen. A tej ebben a tartományban lesz édes és megfelelő állagú.

 

5. Vegyük ki a gőzkart a tejből, majd körkörös fordulatokkal forgassuk át a tejhabunkat és kezdjük el az öntést.

Adatok
Gyártó
WAS
EanCode
1603035
Szállítási Idő
1-3 munkanap
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!