Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Sage BES003 Tejhabosító kancsó, beépített hőmérővel, 480 ml

A Sage BES003 tejhabosító praktikus eszköz tej melegítéséhez és habosításához – így kedvenc kávéja elkészítéséhez.

A stílusos kialakítás mellett rendkívül hasznos a speciális kiöntőcsőr, amely ideális "Latte art" - kávéművészethez.

A beépített hőmérő segít az optimális 55-65 hőfokos tejhőmérséklet beállításában, melynek következtében édes és krémes tejhabot kapunk.

Minőségi nemesacél 480 ml-es űrtartalommal.


husegpont

Szín
Inox
Várható szállítás (GLS)
2024.04.03
12 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 260 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Főbb jellemzők:

  • Nemesacélból készült
  • Beépített hőmérővel
  • 480 ml-es űrtartalom
  • "Latte art" - kávéművészethez ideális kiöntőnyílás
  • Hőfok tartomány: 55° - 75°C
  • Választható mértékegységek: °C vagy °F

Tippek krémes tejhab készítéséhez

 

1. töltsünk hideg tejet a tejhabosító kancsóba

 

2. A gőzkarból engedjük ki a vizet

 

3. Helyezzük a gőzkart a tejbe, merítsük 1,5-2 cm mélyre. A gőzkart támasszuk meg a kancsó csőrével, majd kancsó alját kissé a gőzkar felé döntsük. A tejbe mártott gőzkart a kancsó középpontjától kissé balrva vagy jobbra helyezkedjen el. Így tudunk örvényt kelteni és eldolgozni a buborékokat.

 

4. Kezdjük meg a gőzölést. Kezünkkel vagy termometer-el kontrolláljuk a tej hőmérsékletét és ügyeljünk rá, hogy a tej hőmérséklete 55-65 celsius fok között legyen. A tej ebben a tartományban lesz édes és megfelelő állagú.

 

5. Vegyük ki a gőzkart a tejből, majd körkörös fordulatokkal forgassuk át a tejhabunkat és kezdjük el az öntést.


Adatok
Gyártó
Sage
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!