Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Mokaflor

A Mokaflor keverékek a világ legjobb minőségű kávéiból készülnek, körültekintően kutatva és válogatva a Mokaflor szakemberei által. A kávékeverékek elegáns csomagolásban kerülnek kereskedelmi fogalomba, így a nívós kávézók és éttermek mellett az otthoni kávérajongók is hozzájuthatnak ehhez a kivátételes minőséghez. A Mokaflor kávék 250g-os kiszeresében érhetőek el. A legkedveltebb olasz kávékülönlegességek: a Fekete 100%-os Arabica, az Arany 80% Arabica – 20% Robusta, a Vörös 60% Arabica – 40% Robusta, és a Kék 50-50.


4termék 14

A Mokaflor vállalatot 1950-ben indították el Firenze szívében, a Piazza della Signoria tér mögött, Vasco Bernini vezetésével. Egy kis üzletből a vállalat kinőtte magát, és ma ott tart, hogy a 3. generáció Bernini család vezeti a vállalatot.

Tapasztalat és a tradíció fontos alapok, hogy garantálni tudják a magas minőségű kávét, ami annak köszönhető, hogy folyamatosan a legjobb minőségű kávékkal dolgoznak a világ minden tájáról.

Nyolc lépés 

Ez volt az út, amit a Mokaflor bejárt az elmúlt 70 évben. Az első lépés az első üzletének nyitása volt 1950-ben Firenze szívében.

Az első és legfontosabb lépés a jó nyers kávébab kiválasztása a kávéültetvényekről. Ezután lassú és szakaszos pörkölést alkalmaznak, amely a legjobb módszer a megfelelő olaj és zsírtartalom megtartásának, ügyelve arra, hogy ne égessék le, mint sok másik nagyipari pörkölő üzem.

A lassú és szakaszos pörkölésnek köszönhetően megvan a lehetőségék arra, hogy közvetlenül belenyúlhassanak a gyártási folyamatban amennyiben szükséges. A pörkölés több időt vesz igénybe, de az eredmény magáért beszél.

A harmadik lépés, hogy hagyják a kávét egy pár napig, hogy a gázok eltávozzanak (általában 48 és 60 óra időtartamig) csomagolás elött.

 

Magabiztosan hisszük, ahhoz, hogy valaki kiváló kávét készíthessen, a legjobb tudásra van szükségünk. Ezért, 2009-ben a Mokaflor létrehozta az Espresso Academy-t, egy iskolát baristáknak, minden témát érintve ami kapcsolódik a kávéhoz. Az iskola létszáma immáron 1000 diák felett van minden évben.

A sok-sok év alatt a kávékészítés terén, sajnos, sok mindent megtanulhattunk a munka körülményekről az érintett országokban. Éppen ezért, a Mokaflor kiemelt figyelmet szentel a Méltányos kereskedelmi elismervényekre, kiegészítve a Q elismervényekkel az organikus kávéinkhoz.

Végül de nem utolsó sorban, igyekszünk minél több információt adni a termékeinkről, hogy egy tisztább és átláthatóbb képet kaphassanak termékeinkkel kapcsolatban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 950 Ft - 3 790 Ft
Összetétel
Pörkölés
Intenzitás