Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
849 000 Ft
ÚJ

Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép

Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép
Lelit Bianca PL162T-V3 espresso kávégép

Lelit Bianca PL162T-V3 dual bojleres, nyomásprofilos csúsz minőségű espresso gép. Ez a E61-es fejegységgel szerelt professzionális kávégép tökéletes választás azok számára akik az espresso készítést a legmagasabb szintre szeretnék emelni, hiszen a gépben minden funkció megtalálható, ami a professzinális vendéglátóipari gépekben. 

A teljesen rozsdamentes fémből készült burkolat a fából készült fogantyúkkal letisztult és rendkívül elegáns kinézetet biztosít, ami az otthon vagy kisebb kávézó meghatározó dísze is lehet egyben.

Garancia
36 hónap
Szállítási idő
2-5 Munkanap
849 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Részletek

Lelit Bianca számos fejlett funkcióval rendelkezik amitől a kedvenced lesz, nézzük sorba:

E58-as fejegység: 1961-ben került le a tervezőasztalról és azóta is hódít az espresso-gépek piacán, gyártóról-gyártóra némi módosításokkal. A Lelit egy módosított egységet használ a Bianca-nál, amelynél a mechanikus előáztatás kikerült a palettáról, ezt máshogyan - szabályozott keretek között - érik el. Előnye az egységnek, hogy a fejegység a kávébojlert megközelítő hőmérsékleten üzemel, így biztosítva a stabilitást a kávékészítés során.


Duál-boljleres kialakítás: A dupla kazános kivitel azt jelenti, hogy külön egység biztosítja a vizet a kávéhoz és a gőzhöz. Így egyszerre készülhet az eszpresszó és a tej (és tejkrém) a tejes italokhoz. Így nagyobb baráti összejövetelek során sem kell várni arra, hogy a bojler eszpresszóhoz majd tejkészítéshez alkalmas hőmérsékletre álljon.


2,5 literes víztartály látja el a két kazánt vízzel, így nem kell állandóan a víz utánpótlásával foglalatoskodni.
És egyáltalán nem kell, ha a Bianca-t vízhálózatra kötjük, mivel itt erre is van lehetőség. A gép vízhálózatra köthető és a csepptálcából a víz elvezetésére is lehetőség van.


Precíz hőmérséklet-szabályozás: A bojlerek hőmérséklete külön-külön állítható. Így precízen szabályozhatjuk a kávékészítéshez használatos víz hőmérsékletét, alkalmassá téve a gépet bármilyen pörkölési profillal készült kávéhoz. Ezen felül a gőzkazán hőmérsékletét is beállíthatjuk, szabályozva a gőz erősségét.


LCC-panel: Nagy felbontású kijelző, ahol a gép különböző paramétereit állíthatjuk és követhetjük nyomon (hőmérséklet, előáztatás ideje, takarékos üzemmód stb.)


Energiatakarékos üzemmód: hogy energiát takarítson meg a gép, amikor nem használjuk, beállított időtartam után, takarékra teszi magát. Ilyenkor a gőzbojler kikapcsol, a csészemelegítő funkció 80%-on működik és a kávébojler 70 fokon áll. Ebből az állapotból körülbelül 10 perc alatt ébred fel.


Előáztatás funkció: a funkció az őrölt kávéból képzett "pogácsát" kisebb víznyomással (ami a hálózati általában) áztatja elő, amelynek köszönhetően a pogácsa megdagad. Ezt követően kis szünet következik majd ráadja a gép a teljes nyomást. Ennek az egésznek annyi a lényege, hogy az előáztatással a pogácsát "helyre rázzuk", kiküszöbölhetőek vele a kisebb adagolás, eloszlatás és tömörítés során keletkezett hibák. Az előáztatás funkció 1 és 8 másodperc között állítható, de akár teljesen ki is kapcsolható.


Állítható nyomás: Azonban az előáztatásnál nem ér véget a nyomás-mizéria. A Bianca Pedáljával a nyomást a készítési folyamat közben végig szabályozhatjuk. Csinálhatunk akár manuális előáztatást, nyomás csökkentést, vagy kioldást végig alacsony nyomáson.
Nyomásmérő műszerek, melyekkel nyomon követhetjük a kávéra érkező víz és gőzbojler nyomását is.


Csészemelegítő-platform: Ahol "üzemi" hőmérsékleten tárolhatja a a kávékülönlegességekhez használt csészéket.


Rozsdamentes burkolat, amelynek köszönhetően jól mutat bármilyen konyhapulton. 


Különleges dupla kifolyó, aminek köszönhetően könnyedén engedhetjük a dupla kávét szimpla csészébe is, nem fröcsög szét a csepptálcán.


Csészeemelő rács espresso-csészékhez, így nem csöpög mindenhova a kávé.


Hideg érintésű gőzkar, így nem kell a gumigyűrűvel foglalkozni, azt időnként cserélni.


Külön forró víz csap, tea és hosszúkávé készítéséhez.


Állítható lábak, hogy bármilyen környezetben megállja a helyét (a stabil, száraz, hőtől és környezeti tényezőktől védett jellemzőket természetesen figyelembe véve).

A kategóriában versenyző társaival összehasonlítva remek ár-érték arány.

A készülékhez tartozó gyári kiegészítők:

  • Két kifolyós szűrőtartó kar
  • Nyitott szűrőtartó kar
  • Szimpla szűrőkosár
  • Dupla szűrőkosár
  • Tömörítő
  • Vakszűrő
  • 70 liter kapacitású vízlágyító
  • Fejtisztító kefe
  • Tisztító kendő
  • Kávéadagoló kanál
Adatok
Méret (SzéxMéxMa)
290 x 485 x 400 mm
Víztartály kapacitása
2,5 l
Bemeneti teljesítmény
1400 W
Gyártó
Lelit
Tejhabosító
Manuális
Vízmelegítő rendszer
Dupla bojler
Túlnyomás szabályozó szelep
9-10 bar
Előáztatás
Programozható előáztatás
Nyomásmérő
igen
Szűrőkar mérete
58 mm
Tömeg
26,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek