Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram

Kis Felfedező kávécsomag
Kis Felfedező kávécsomag
11 500 Ft

Kis Felfedező kávécsomag

Kis Felfedező kávécsomag
Kis Felfedező kávécsomag
Kis Felfedező kávécsomag
Kis Felfedező kávécsomag

KIS FELFEDEZŐ kávécsomagunk az espresso szerelmesinek készélült. 

 

Ez a kávéválogatás remek választás azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a különböző termőterületek sajátos ízjegyeit: Az afrikai kávék gyümölcsösségét, a Dél- és Közép Amerikai termőterületek csokoládés, kakaós ízjegyeid kiegészítve Kolumbia frissítően citrusos ízvilágával.

 

A magas minőségű válogatott zöld kávé és a közepes pörkölésnek köszönhetően a lefőzött kávéban megmutatkoznak a kávé termőterületéről származó gyümölcsös, kakaós és csokoládék ízjegyek.

 

Jelenlegi kínálatunk tartalma:

1 db Guatemala SNH Teresita - 200g

1 db Brazil-Kolumbia keverék - 250g

1 db Ethiopian Djimmah Jasmin - 200g

1 db Kenya Nanyuki Cheetah - 200g

A kávéválogatást elsősorban espresso vagy automata kávéfőzőhöz ajánljuk.

Pörkölés
Espresso
Csomag tartalma
11 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Részletek

guatemalai kávé

Guatemala SNH Teresita

100% arabica kávé a világ egyik legszebb tavát szegélyező vulkanikus lejtőkről. A termőterület Guatemala dél-nyugati részén, az Atitlan tó mentén terül el, 1350 magasságtól felfelé. A cserjék fák árnyékában nőnek, a vulkanikus talaj miatt a cseresznyék lassan érnek, és amikor eljön a szüret ideje, már letisztult gazdag aromájuk van.

A termést kézzel szedik, vizes eljárással tisztítják, majd napon szárítják. Itt minden együtt áll, hogy igazi gourmet kávé teremjen, mely a jó pörkölés után csodás kávéélményt nyújt nap nap után.

Testes, közepesen savas ital, melyben a karamell és csokoládé keveredik narancs, őszibarack és füge ízével. Lecsengése kókuszt és mandulát sejtet. Tiszta, de erőteljes kávé, melyet mindegy mikor és mi módon iszol.

KENYA NANYUKI CHEETAH

Kiváló 100% arabica kávéja, Kenya középső részéből származik, Nanyuki régióból, ahol a kistermelők nagy magasságban (1400-2000 méter) termesztenek kávét. A legtöbb gazdálkodónak legfeljebb 2 hektár földje van, ezért szövetkezetekben együtt dolgoznak a farmerek.

Ezen a magaslaton a kávécseresznye lassabban érik, és több tápanyagot és aromát épít be a vulkanikus föld, a kiegyensúlyozott klíma és a sok eső miatt.

A kávét kézzel szedik, feldolgozása vizes eljárással történik, szárítása kizárólag a napon. A szemeket kézzel válogatják. Mindezektől a kávé harmonikus, virág és cédrus fa illatú, ízében citrus, vérnarancs jegyeivel.

 

Az utóíz kicsit kakaós. A kávé a testessége ellenére se nem keserű, se nem savas. Espressónak vagy ristrettónak ajánljuk.

 

 

Etióiai kávé

Ethiopian Djimmah Jasmin

Ez a 100% arabica kávé az őshonos kávécserjéken terem Etiópia Kaffa tartományában.

Szereti az árnyas – félárnyas területeket, és az 1500-1800 méter magasságot. Ezt a kávét tartják ízvilágában a legközelebb esőnek az ősi vadon termő cserjékről szedett kávéhoz.

A szemeket kézzel szüretelik, a cseresznye húsában száritják meg és csak aztán választják le a húst száraz eljárással.

Etiópiában a szemeket kézzel válogatják, és amikor Európába érkezik mégegszer átesik egy válogatáson, hogy pörkölésre már csak a megfelelő méretű éa hibátlan szemek kerüljenek.

Testes kávé, a borra jellemző savassággal, tejcsokoládéval és dióval.

Kellemes és elegáns, kicsit megbolondítva áfonya és cseresznye ízével. Kiváló keverék kávékhoz és tejes italokhoz a testessége miatt.

 

Brazil-Columbia Blend

Ízprofil: kellemes citrusos savakkal és kiemelkedő édességgel, krémesen testes, kakaós, mogyorós, karamellás .

Espresso blend, egy tökéletes keverék. Selymes, kiegyensúlyozott ízvilág. Eleinte a citrusos jegyek domunálnak, majd hosszan lecsengő kakaós, csokolásé ízt érzünk a szánkban.

 

Brazil – Samba

Régió: MinasGerais
Tétel: Samba
Fekvés: 1000 masl
Feldolgozás: Natural
Variáns: Bourbon, Mundo Novo, Catuai
Szüret: Január – December

 

Colombia – Excelso

Régió: Risaralda
Szervezet: Asoapia
Fekvés: 1600 – 1900 masl
Feldolgozás: mosott
Variáns: Caturra, Typica
Szüret: Április – Július

 

Adatok
Gyártó
KávéVerzum
EanCode
9992203010029
Szállítási Idő
1-3 munkanap
Tömeg
850 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!