Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Jura Tejrendszer tissztító granulátum
Jura Tejrendszer tissztító granulátum
6 990 Ft
ÚJ

Jura Tejrendszer tissztító granulátum

Tisztítsa Professzionalis Cappuccino-habosítóját vagy Easy-Auto-Cappuccino-habosítóját, és a csöveket a JURA tejrendszer tisztító granulátumával. Ez biztosítja az alkatrészek állandó 100%-os tisztaságát.

Jura Tejrendszer tisztító granulátum adagolóval (90g)

A JURA finom hab technológiája lehetővé teszi, hogy olyan különleges kávékat élvezzen, mint a latte macchiato, a cappuccino, a macchiato és a flat white, kiemelkedő minőségben. A higiénia érdekében kifejlesztettünk egy tejrendszer-tisztítót, amely granulátum formájában jelenik meg. Az automatikus tisztítóprogrammal együtt hatékonyan eltávolítják a tejzsírokat és fehérjéket. Ezáltal a csövek tiszták és higiénikusak maradnak az állandóan finom, könnyű tejhabhoz.

 

Foszfátmentes

A JURA régóta fennáll a környezeti kérdések, valamint az erőforrások és az energia fenntartható felhasználásának tudatos ismerete. Ez magyarázza, hogy a JURA eredeti tejrendszer-tisztítója nem tartalmaz foszfátokat. Az optimalizált formula garantálja a tej rendszerének TÜV által tanúsított higiéniáját, ugyanakkor védi a környezetet.

6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Adatok
Gyártó
Jura
Szállítási Idő
1-3 munkanap
Tömeg
140 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!