Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Jura Claris Blue Vízszűrő betét (71311)
Jura Claris Blue Vízszűrő betét (71311)
6 290 Ft

Jura Claris Blue Vízszűrő betét (71311)

Jura Claris Blue Vízszűrő betét (71311)
Jura Claris Blue Vízszűrő betét (71311)
Jura Claris Blue Vízszűrő betét (71311)

A CLARIS Blue szűrőt azokhoz a JURA készülékekhez használja, amelyekben szűrő leszorítója kék színű, és hatszögletű a víztartály csatlakozása. A vízszűrő cseréje 2 - 3 havonta javasolt.

 

CLARIS Blue vízszűrőpatron

A kávé 98%-a víz, ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a víz minőségére. A CLARIS vízszűrővel optimalizálhatja csapvizét, amelyet a víztartályba önt. A szűrt vízzel kifogástalanná válik a kávé hozzávalóinak sora: a jó minőségű kávébab és tisztított víz együtteséből születik az igazán jó kávé. A tiszta víz esetünkben  egyet jelent a tiszta kávéval.

A CLARIS többet jelent egy egyszerű szűrőpatronnál. A vízkő mellett több fontos dolgot szűr a vízben, melyek befolyásolják a víz illatát és ízét egyaránt. A szűrővel az ásványi anyagok és fluoridok megfelelő mennyiségben jutnak a szervezetünkbe.


husegpont

Várható szállítás (GLS)
2024.04.23
6 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 126 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Minden csapvízhez alkalmazható

A CLARIS vízszűrő patron egyik sajátossága, hogy a tartályba öntött csapvíz mennyiségétől, és minőségétől függetlenül képes a szűrés elvégzésére. Teljesen mindegy, hogy hol vagyunk, a minőség változatlan marad. A szűrő gondoskodik róla, hogy mindig optimális mennyiségű vízkő maradjon, még alacsony vízkeménység fennállása esetén is. Kiszűri a vízből a szennyeződéseket úgy, hogy a kellő mennyiségű ásványi anyagok és fluoridok - melyek befolyásolják a víz ízét is -, megmaradjanak. Így érhetünk el a kiváló megfelelő minőségű szűrt vizet, melyből kiváló minsőgű espresso készíthető.

Ha a CLARIS szűrőpatront rendeltetésszerűen használjuk, ritkában van szükség a készülék vízkőtelenítésére. Ezzel a megoldással amellett, hogy kényelmes, időt takarítunk meg saját magunknak. A szűrőpatron meghosszabbítja  készülék élettartamát.

 

A CLARIS Blue szűrőt azokhoz a JURA készülékekhez használja, amelyekben szűrő leszorítója kék színű, és hatszögletű a víztartály csatlakozása.

Bizonyos modellekhez külön szűrő rögzítő adapter szükséges, enne meglétét kérjük ellenőrizze megrendelés előtt.

Vízszűrő aktiválása

A szűrő megfelelő működéséhez aktiválja a vízszűrő patront az alábbi módon:

  1. Távolítsa el a vízszűrő patron csomagolását és rázza a szűrőt 5 másodpercig
  2. Merítse a vízszűrőt egy edény vízbe fejjel lefelé úgy, hogy azt a víz teljesen ellepje. Enyhén nyomja meg a szűrő oldalát és várja meg amíg minden levegőburokét távozik.
  3. Helyezze be a vízszűrőt a kávégép víztartályába

*Mindenképp olvassa el a kávéfőző használati utasítását, mert bizonyos típusoknál a gőzölő csövön keresztül kell engedni néhány dl vizet a vízszűrő teljes aktiválásához és megfelelő működéséhez.


Adatok
Gyártó
Jura
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!