A Manos Juntas mikro feldolgozó állomás a kolumbiai Cauca régió Sotara kerületében fekszik, és teljes mértékben a Banexport irányítása és felügyelete alatt áll.
Kimondottan ezt a tételt már cseresznyeként megvásárolták – a szüret napján, amint az állomásra szállították. A beérkezést követően a cseresznyék Brix és a pH értékét rögzítik, ezt követően pedig hermetikusan lezárt tartályokba kerülnek, és öt napon keresztül anaerob fermentálódnak. Ez alatt az idő alatt nitrogén gázzal stimulálják az élesztőt. A fermentáció során folyamatosan monitorozzák a Brix és pH értékeket, hogy minél pontosabban megállapítható legyen a folyamat vége. Az élesztők és mikroorganizmusok eltávolítása érdekében a fermentáció után 20 °C-os hőnek teszik ki. Naturalprocess esetén ez a folyamat még nagyjából 5 nappal hosszabb, és végül 30-45 napig tart a száradás.