Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Bialetti

Üdvözlünk a Bialetti szemes kávék termék kategória oldalán! Itt megtalálod a Bialetti minőségi szemes kávéit, amelyeket kifejezetten azoknak ajánlunk, akik igényesek az ízekre és szeretik az igazi olasz kávézás élményét.

A Bialetti márka 1919 óta áll az olasz kávézás hagyományai mellett, és kimagasló minőségű kotyogós kávéfőzők mellett igazi olasz szemes, őrölt, valamint kapszulás kávékkal örvendeztetik meg a fogyasztókat.

 Az általunk kínált szemes kávék között 100% arabica vagy arabica-robusta keverékek is megtalálhatóak, melyeket a legjobb minőségű kávébabokból állítottak össze, a világos pörköléstől a sötét olaszos profilig.


4termék 14
Összetétel:
50% Arabica - 50% Robusta
Pörkölés:
Közepes
Ízjegyek:
Kakaó, szárított gyümölcs, florális
4 890 Ft
Egységár: 9 780 Ft/kg

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A Bialetti szemes kávék kiváló minőségű olasz kávék, amelyekből ízletes és aromás italokat készíthetőek. Az olasz kávékészítés hagyományos módszerei, valamint a Bialetti tapasztalata biztosítja, hogy minden kávérajongó csészéjébe egy csepp Olaszország kerül, legyen szó a kiegyensúlyozottabb espressoról vagy az erősebb ristrettórol.

A Bialetti kávéi számos olasz kávérajongó számára jelentenek kiváló választást, mivel a márka a minőségre és a tradicionális olasz kávékészítési módszerekre fókuszál. A lágyabb kiegyensúlyozott ízvilágtól kezdve az intenzív erős profilig, minden olasz kávékedvelő megtalálja a számára megfelelő ízvilágot.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 890 Ft - 5 000 Ft
Összetétel
Pörkölés
Intenzitás
Gyártó