Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

BWT Magnesium Mineralized vízszűrő betét 3+1 db
BWT Magnesium Mineralized vízszűrő betét 3+1 db
8 490 Ft

BWT Magnesium Mineralized vízszűrő betét 3+1 db

Magnesium Mineralized vízszűrőbetétek a BWT PENGUIN, SLIM és VIDA asztali vízszűrő kancsókhoz, 4 db egy csomagban.

Az Innovatív Mg2+ vízszűrési technológia a kiváló vízminőség, a kényelem és a környezetvédelem érdekében. Nem kell többé a palackozott vizet cipelnie és csökkentheti az eldobható PET palackok mennyiségét.

A szűrőbetétet egyszerűen be kell illeszteni a megfelelő asztali vízszűrő kancsóba. A BWT vízszűrő kancsók egy elektronikus, kijelzővel rendelkeznek, ami emlékeztet a szűrőbetét cseréjének optimális időpontjára.

8 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek

A BWT víztechnológia kiválló vízminőséget biztosítja az Ön otthonában, akár önmagában, hűtve fogyasztja szomjoltóként, akár a tea vagy a kávé elkészítéséhez használja fel. A minőségi élet a jó vízzel kezdődik.

  • A vízszűrő betét csökkenti a klór és a vízben esetlegesen előforduló nehézfémek mennyiségét. Hatékony vízkő elleni védelemben, így kevesebb vízkőlerakódás. Továbbá csökkenti a szerves szennyeződéseket, valamint a szag- és ízrontó anyagokat is. Értékes magnéziumot*  juttat a szűrt vízbe. Ezáltal lágy, tiszta  zamaros szűrtvíz készíthető otthon könnyedén

  • A BWT vízszűrő betétek élettartama 30 nap, így havonta esedékes őket cserélni. Érdemes ezért egyszerre egy nagyobb csomagot rendelni, mely árban is kifizetődöbb.

 

Egy BWT Longlife Mg2+ vízszűrő betét technikai jellemzői:

  • 4 hét vagy 120 liter víz megtisztításáig használható egy vízszűrő betét.
  • Formája ovális.
  • A csomagolás tartalma 3 db vízszűrő betét

*2,5 liter, 17 német keménységű víz eseten átlagosan a hozzáadott magnézium mennyisége megközelítőleg 60 mg, ami az ajánlott napi magnéziumbevitel akár 20%-a is lehet. (a WHO 300 mg magnézium / nap előírását figyelembe véve)

Adatok
Gyártó
BWT
Szállítási Idő
1-3 munkanap
Tömeg
560 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!